RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Regn i sør, opphold i nord

Sist oppdatert:
De nærmeste dagene vil by på mye variabelt vær for store deler av landet. Her sjekker du ditt vær.

Fredag blir det stort sett overskyet og endel regn sør for Stadt og Dovre.

- Det har kommet snø helt ned til 7-800 meters høyde, men skiføret lar fortsatt vente på seg, sier meteorolog ved Storm Weather Center, Inge Johannessen, til TV 2 Nettavisen.

Sterk vind
Mye vind blir det derimot mer av de neste dagene. Det er ventet sterk kuling på kysten av både Sør- og Vestlandet, og også noen steder på Østlandet denne helgen.

Temperaturmessig skjer ingen merkbare forandringer, de vil fortsatt ligge et sted mellom 9 og 12 grader.

Opphold
Litt bedre vær blir det i Nord-Norge, men også her vil det være vind opp til sterk kuling på kysten av Troms og deler av Finnmark.

- På fredag vil det hovedsakelig bli oppholdsvær i Møre- og Romsdal, litt forbigående regn i Nordland og sludd og snø i indre strøk av Troms og Finnmark, sier Johannessen til TV 2 Nettavisen.

Varierende
Heller ikke nord i landet vil temperaturene forandre seg de neste dagene. I Finnmark ligger de mellom 0 og 3 grader, i Troms et sted mellom 3 og 6 grader, mens Nordland vil få temperaturer rundt 6 og 8 grader.

- Sør-Norge vil få mest skyer og regn. I Nord-Norge vil det være lengre perioder med oppholdsvær, men det blir likevel noen dager med typisk «inne-vær», sier Johannessen.

Her sjekker du ditt helgevær

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere