RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reinsdyrpenis som sexpulver

Sist oppdatert:
Felleskjøpet i Trondheim vil produsere ett tonn frysetørket reinsdyrpenis årlig til slappe kunder i Asia.

Det startet som en spøk, men nå er forhandlingene i gang om å produsere sexpulver av reinsdyrpenis.

Markedsutvikler Arild Petersen i Felleskjøpet i Trondheim, forteller til Adresseavisa at Felleskjøpet håper å foredle tre tonn testikler og peniser i året slik at de blir sittende igjen smed ett tonn frysetørket pulver. På det japanske markedet må man punge ut med et femsifret beløp i norske kroner for et kilo pulver, sier Petersen.

Undersøkelser skal ha påvist av hvalpenis hjelper mot potensproblemer. I flere asiatiske land er det ikke uvanlig at dyrepeniser selges over disk i helsekostforretninger, som potensmiddel. Et samarbeid mellom Felleskjøpet og norske legemiddel- og helsekostfirmaer som allerede er godt etablert i asiatiske markeder, er stablet på bena. Produktutvikler Erlend Indergård understreker at det ikke er inngått noen kontrakter for å få tak i norske råvarer, ennå. Inntil videre forhandles det med russiske penisleverandører.

For å omdanne penisene til pulver, skal Felleskjøpet benytte seg av produksjonsselskapet Arctic Aromas Arctic Freeze Drying Technology Prøveproduksjonen startet tirsdag i Gvarv i Telemark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere