*Nettavisen* Nyheter.

Reinsdyrpenis som sexpulver

Felleskjøpet i Trondheim vil produsere ett tonn frysetørket reinsdyrpenis årlig til slappe kunder i Asia.

30.04.05 10:07

Det startet som en spøk, men nå er forhandlingene i gang om å produsere sexpulver av reinsdyrpenis.

Markedsutvikler Arild Petersen i Felleskjøpet i Trondheim, forteller til Adresseavisa at Felleskjøpet håper å foredle tre tonn testikler og peniser i året slik at de blir sittende igjen smed ett tonn frysetørket pulver. På det japanske markedet må man punge ut med et femsifret beløp i norske kroner for et kilo pulver, sier Petersen.

Undersøkelser skal ha påvist av hvalpenis hjelper mot potensproblemer. I flere asiatiske land er det ikke uvanlig at dyrepeniser selges over disk i helsekostforretninger, som potensmiddel. Et samarbeid mellom Felleskjøpet og norske legemiddel- og helsekostfirmaer som allerede er godt etablert i asiatiske markeder, er stablet på bena. Produktutvikler Erlend Indergård understreker at det ikke er inngått noen kontrakter for å få tak i norske råvarer, ennå. Inntil videre forhandles det med russiske penisleverandører.

For å omdanne penisene til pulver, skal Felleskjøpet benytte seg av produksjonsselskapet Arctic Aromas Arctic Freeze Drying Technology Prøveproduksjonen startet tirsdag i Gvarv i Telemark.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.