RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekord-forsøk med et smell

Westerdals reklameskoles studenter forsøkte i dag å sette ny verdensrekord ved å sprenge 2000 ballonger på en gang.

Det var skolens førsteårsstudenter som under utstillingen « Førsteklasses løgn» på Youngstorget bevæpnet seg med nåler og prøvde å sette ny rekord i antall ballong-smell.

Bakgrunnen for forsøket er skolens samarbeidsprosjekt med AD/HD-foreningen i Norge. Studentene har satt opp telt på Yongstorget hvor man mot betaling kan komme inn, og hvor informasjon, underholdning og salgsvarer tilbys.

Pengene de samler inn, går til videre informasjonsarbeid for AD/HD-foreningen, som i 25 år har jobbet for å endre folks syn på mennesker med sykdommen.

På de 2000 ballongene har studentene skrevet velkjente myter rundt AD/HD, som «tapere» og «bråkmakere». Når ballongene så sprenges, vil også grensene rundt denne sykdommen gjøre det samme, er tanken bak.

- Dette markerer startsskuddet for den kampanjen vi skal ha for AD/HD-foreningen. Vi skal sprekke mytene ute blant folk, og vi er veldig glade for at vi har fått i stand dette samarbeidet, sier Elin Bergsåker-Aspøy til TV 2 Nettavisen. Hun er en av arrangørene av utstillingen.

Mange hadde samlet seg og elevene fikk god hjelp i verdensforsøket, som dessverre ikke holdt helt til ny rekord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere