RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rektor mistenkt for underslag

Sist oppdatert:
Pengene skulle gått til elevene, men svinnet bort fra ungdomsskolen. Nå granskes en tidligere rektor ved skolen for underslag av Bergen kommune

Pengene som mangler beløper seg på til sammen 227.000 kroner og skal ha forsvunnet over en periode på sju år, skriver BA.

Var til elevene
Pengene skulle brukes til å arrangere diskotek, leirskole og andre sosiale tiltak til elevenes beste.

En tidligere rektor ved skolen granskes nå av Bergen kommune for underslag av pengene. Ifølge avisen skal det ha vært tidligere kolleger som slo alarm etter å ha reagert på rektorens pengebruk. Rektoren er avskjediget som følge av saken som er under granskning.

Ikke anmeldt
Den tidligere rektoren er foreløpig ikke anmeldt til politiet.

- Inntil videre har vi ikke kontaktet politiet. Først skal saken opp i kontrollutvalget, sier kommunaldirektør for oppvekst, Anne Marie Presterud til BA.

Presterud vil ikke si seg enig i at kontrollen av rektorene i Bergen kommune er for dårlig. Saken skal opp i kontrollutvalget i Bergen kommune førstkommende tirdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere