RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Retten ville ikke isolere dobbeltdrapssiktet i Trondheim


To unge asylsøkere fra Afghanistan ble drept i en bolig i Prinsens gate i Trondheim i 17. september. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
To unge asylsøkere fra Afghanistan ble drept i en bolig i Prinsens gate i Trondheim i 17. september. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Den 18 år gamle afghaneren som er siktet for to drap i Trondheim 17. september, er varetektsfengslet i to nye uker, men retten sa nei til isolasjon.

– Det ble begjært isolasjon i to uker, av hensyn til etterforskningen i saken. Retten ga oss ikke medhold i dette, men avgjørelsen blir anket, og siktede blir sittende i isolasjon inntil lagmannsretten har behandlet anken, sier politiadvokat Hans Vang hos politiet i Trøndelag.

Den 18 år gamle afghaneren ble skutt i beinet av politiet under pågripelsen på Trondheim sentralstasjon 17. september.

Mannen er siktet for å ha drept kameratene sine Nasratullah Hashimi (19) og Reza Alizada (17) 17. september. Han er også siktet for drapsforsøk på en tredje person. 18-åringen har sittet i varetekt siden pågripelsen.

Spesialenheten for politisaker har tidligere opplyst at politiet valgte å skyte den dobbeltdrapssiktede 18-åringen fordi han påførte seg selv flere knivstikk.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere