RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rømte fra seks politipatruljer

Sist oppdatert:
En ung bilfører nektet plent å stoppe da han ble vinket inn av politiet under en kontroll i Skodje torsdag formiddag.

Politiet tok opp forfølgelsen da bilføreren unnlot å stoppe for kontroll, og på det meste var seks patruljer involvert i jakten.

- Men det var ingen biljakt i vanlig forstand, men mer et spørsmål om å få lokalisert bilføreren og bilen, sier operasjonsleder Audun Vartdal ved Sunnmøre politidistrikt til TV 2 Nettavisen. Det glatte føret gjorde at politiet måtte ta sine forholdsregler. Det gjorde ikke rømlingen.

- Han kjørte ganske fort etter forholdene, ifølge Vartdal. Det er likevel ikke meldt om skader av noe slag. Politiet satte opp flere sperringer, men rømlingen kom seg i første omgang unna.

Biljakten startet klokka 11, en time senere ble bilen omsider lokalisert, men bilføreren var ikke å se. Men senere på dagen kunne politiet melde at den 21 år gamle bilføreren var pågrepet. Han må svare for å ha unnlatt å stanse for kontroll og for å ha kjørt uten førerkort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere