RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rømte med traktor – to til sykehus

Sist oppdatert:
To gutter på 14 og 17 år er brakt til St. Olavs hospital etter å ha veltet på traktor i Melhus i Sør-Trøndelag. Ifølge politiet forsøkte de to å unnslippe en gjeng med ungdommer.

Politiet fikk melding om ulykken ved Korsveien i Melhus klokka 00.26 natt til lørdag. De to guttene veltet med traktoren i en skråning på et jorde. De ble brakt til St. Olavs hospital, men skal ikke være alvorlig skadet.

- De to skal ha blitt forfulgt av en gjeng på 15-20 ungdommer som kom fra Trondheim i tre biler. Det skal ha dreid seg om et oppgjør, sier operasjonsleder Harald Todal ved Sør-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

En 23 år gammel mann ble pågrepet natt til lørdag.

- Han er avhørt, og vi vil fortsette å avhøre impliserte i ettermiddag, sier kriminalvaktleder Hans Vikhals til TV 2 Nettavisen lørdag ettermiddag.

To av bilene som skal ha blitt benyttet av ungdomsgjengen er lokalisert. En av bilene skal ha kjørt av veien. Traktoren skal ha tilhørt familien til en av guttene som forsøkte å flykte. De to skal ha forsøkt å ta en snarvei over et jorde for å riste av seg forfølgerne da traktoren veltet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere