RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rudberg: - Mente ikke å lure noen

Foto: Roald, Berit (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Rune Rudberg kjørte bil uten førerkort, men nekter for at han lurte Statens Vegvesen.

(SIDE2): Artisten måtte mandag møte i Sarpsborg tingrett tiltalt for å ha forsøkt å lure til seg et førerkort fra politiet.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Rudberg er tiltalt for at han 24. juli 2008 møtte opp på Hafslund trafikkstasjon i Sarpsborg og fortalte at han hadde mistet førerkortet sitt. Han ønsket å få utstedt et midlertidig førerkort til han fikk det ordentlige førerkortet tilbake.

Men Rudberg var ikke helt tydelig på hvordan han hadde mistet førerkortet. Han unnlot å fortelle at svensk politi hadde beslaglagt det tre uker tidligere.

Han fikk på bakgrunn av denne forklaringen en midlertidig kjøretillatelse og deretter et nytt førerkort som senere ble inndratt.

Les mer her: Rudberg tiltalt igjen

I retten mandag fortalte Rudberg at han ikke forsøkte å lure Statens vegvesen

- Jeg sa at jeg hadde mistet førerkortet, men tenkte ikke noe over hvordan jeg formulerte dette. Jeg mente ikke å lure noen, sa Rudberg i retten ifølge NRK Østfold.

Han fortalte videre at han handlet i god tro, ettersom det svenske politiet hadde sagt at kjøreforbudet kun gjaldt i Sverige.

Rudberg er også tiltalt for å ha kjørt en varebil i Fredrikstad 20. februar i år uten gyldig førerkort. Han innrømmer at han kjørte bilen, men at det kun var for å flytte bilen noen meter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere