RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ruller opp sigarettsmugling

Politiet er i ferd med å rulle opp en større smuglersak i Vågsøy, etter at to personer fra kommunen er pågrepet. 200.000 sigaretter er beslaglagt.

Det hele startet i slutten av februar, da fire personer ble tatt av politiet i Fitjar i Sunnhordland mens de var i ferd med å tømme en bil for smuglersigaretter. To russere, en mann fra Fitjar og en forretningsmann fra Vågsøy ble varetektsfengslet. Politiet fant 170.000 smuglersigaretter i bilen. Senere ble en russer pågrepet i Kirkenes, og politiet tror sigarettene kom fra Russland.

Nå er ytterligere en mann fra Vågsøy pågrepet. Mannen har i avhør erkjent å ha kjøpt smuglersigaretter hos sambygdingen som ble tatt i Fitjar, og at dette har pågått i to år, melder NRK Sogn og Fjordane. Hjemme hos mannen ble det funnet 30.000 sigaretter.

Siden mannen som nå er pågrepet erkjenner kjøp og salg gjennom to år, regner politiet med at de har med en omfattende sak å gjøre. Flere andre politidistrikt er koblet inn i etterforskningen, og Kripos bidrar også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere