RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rumpeklaps endte i voldsdom

Det gikk på stumpene løs da seksåringen klapset nabokona på rumpa. Det eskalerte til et realt basketak med seksåringens far og nabokonas ektemann i sentrale roller.

Seksåringen er trolig av det småfrekke slaget. Han klappet nabokona på Etterstad i Oslo på rumpa og ble kraftig irrettesatt, forteller VG.

Seksåringen fant seg ikke i kjeften og klaget sin nød til sin far, en uføretrygdet og tidligere voldsdømt 48-åring. Faren tok resolutt grep og beskyldte naboen for å ha oppfordret seksåringen til å klappe henne på rumpa. Hun svarte med å spytte ham i ansiktet, hvorpå han la henne i bakken og sparket henne i hodet.

Ektemannen tok grep
Da kom kvinnens mann på banen og fikk fruen innendørs samtidig som han skjelte ut 48-åringen. Det fyrte denne ytterligere opp, og han hentet en kniv han forsøkte å angripe kvinnen med, i hennes egen leilighet. Han skal også ha forsøkt å stikke hennes ektemann.

Tilsto
Andre naboer kom paret til unnsetning. 48-åringen tilsto deler av ugjerningen overfor politiet, og avla en full tilståelse i retten, hvilket ble oppfattet som formildende under straffeutmålingen, skriver VG.

48-åringen ble dømt til 45 dagers fengsel og må betale saksomkostninger på 3000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere