Gå til sidens hovedinnhold

Rumpeklaps endte i voldsdom

Det gikk på stumpene løs da seksåringen klapset nabokona på rumpa. Det eskalerte til et realt basketak med seksåringens far og nabokonas ektemann i sentrale roller.

Seksåringen er trolig av det småfrekke slaget. Han klappet nabokona på Etterstad i Oslo på rumpa og ble kraftig irrettesatt, forteller VG.

Seksåringen fant seg ikke i kjeften og klaget sin nød til sin far, en uføretrygdet og tidligere voldsdømt 48-åring. Faren tok resolutt grep og beskyldte naboen for å ha oppfordret seksåringen til å klappe henne på rumpa. Hun svarte med å spytte ham i ansiktet, hvorpå han la henne i bakken og sparket henne i hodet.

Ektemannen tok grep
Da kom kvinnens mann på banen og fikk fruen innendørs samtidig som han skjelte ut 48-åringen. Det fyrte denne ytterligere opp, og han hentet en kniv han forsøkte å angripe kvinnen med, i hennes egen leilighet. Han skal også ha forsøkt å stikke hennes ektemann.

Tilsto
Andre naboer kom paret til unnsetning. 48-åringen tilsto deler av ugjerningen overfor politiet, og avla en full tilståelse i retten, hvilket ble oppfattet som formildende under straffeutmålingen, skriver VG.

48-åringen ble dømt til 45 dagers fengsel og må betale saksomkostninger på 3000 kroner.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?