RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rundstjålet i sikkerhets-kontroll

Sist oppdatert:
Da Øystein Trøftbråten ble stanset i sikkerhetskontrollen på Gardermoen så tyven sitt snitt til å stikke av med verdier til rundt 12.000 kroner.

34-åringen skulle besøke kjæresten i Stockholm tidligere i uka da tyveriet skjedde ved sikkerhetskontrollen på Oslo lufthavn Gardermoen, skriver VG.

Detektoren gjorde utslag da Trøftbråten gikk gjennom kontrollen. Dermed måtte han ta av seg skoene og forsøke på nytt. Det ga tyven tid nok til å stikke av med sekken med husnøkler, MP3-spiller, fotoapparat, klær og 4000 svenske kroner.

- Det er forferdelig dårlig! Det er horribelt at ikke sikkerhetskontrollørene følger med bagasjen slik at det er rett eier som får den med seg, sier en oppgitt Trøftbråten til avisen.

Forholdet er anmeldt, men Trøftbråten forventer ikke at politiet klarer å spore opp tyven. Fredag fikk han sekken tilbake på Gardermoen. Da inneholdt den kun husnøklene og noen sigaretter.

Informasjonssjef Jo Kobro sier til avisen at det vil gå utover sikkerhetsarbeidet om kontrollørene i tillegg skal passe på at rett person får bagasjen som blir lagt på båndet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere