RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rune Rudberg narko-tatt

Sist oppdatert:
Danseband-kjendisen Rune Rudberg ble lørdag morgen tatt med kokain på et nachspiel. En kvinne skal ha blitt alvorlig syk av dopet hun fikk av Rudberg.

(SIDE2): Dette bekrefter politiadvokat Odd Skei Kostveit ved Telemark politidistrikt.

TV 2 Nettavisen snakket søndag morgen med et vitne som var tilstede på nachspielet der Rudberg ble narkotatt. Den unge mannen forteller at det «gikk i alt slags dop, fra GHB til kokain og amfetamin, og det ble knipsa ecstasy så det holdt» på den aktuelle festen.

Vitnet, som bare skal ha vært på festen en kort stund, forteller at det da befant seg to lokale Skien-jenter på hotellrommet. Ifølge Dagbladet skal tre jenter ha vært tilstede i løpet av kvelden.

Politiet skal ha funnet GHB og rester av kokain på hotellrommet der Rudberg ble pågrepet. Han skal også ha innrømmet å ha mottatt, oppbevart og delt ut mindre mengder GHB til tre forskjellige kvinner, skriver VG.

- Det var i etterkant av en opptreden her i Skien at det utartet til et skikkelig nachspiel på Rica Hotell Ibsen, sier vitnet til TV 2 Nettavisen. Han ønsker å være anonym.

Bevisstløs kvinne utløste narko-razzia
Politiet ble kalt ut til nachspielet like etter klokken 05 natt til lørdag. Da var en kvinnelig festdeltaker brakt bevisstløs til legevakten i Skien etter å ha tatt GHB. Rudberg ble senere identifisert som vedkommende som hadde delt ut det livsfarlige narkotiske stoffet.

Danseband-artisten er tidligere koblet til narkotika, men har flere intervjuer de siste årene hevdet at han har lagt den «ville fortiden med dop bak seg».

Han ble ifølge Dagbladet trøstet lørdag kveld av Sven O. Høiby og Knut «Sputnik» Storbukås på et privat arrangement. De to var også i Skien i forbindelse med en opptreden på et kjøpesenter.

- Rune var deppa, og ble veldig glad for å se oss, sier Sven O. til avisen.

- Historien solgt
GHB, som det ble funnet om lag 1,5 desiliter av på hotellrommet der nachspielet ble arrangert, er dødelig selv i minimale doser. En kork av stoffet kan i verste fall føre til kramper, lav puls og koma.

Rudberg har ikke villet kommentere saken i media, og mobiltelefonen hans har vært avslått.

Ifølge Dagbladet skjelte han ut pressefolkene som dukket opp i Skien lørdag: - Dere er dårlige paparazzier og dere journalister er noen forbanna teite tullinger, skal han ha sagt.

En godt informert kilde sier til TV 2 Nettavisen at Rudberg allerede har solgt historien om narko-arrestasjonen til ukebladet Se og Hør for en «ikke ubetydelig sum».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere