RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rusa av julebrus

Julebrusen Gunn kjøpte gjorde henne «hyper» og ga henne kraftige skjelvinger over hele kroppen. Nå viser det seg at brusen inneholdt Ritalin.

Ritalin er et sentralstimulerende middel som brukes i behandlingen av barn med lærevansker og atferdsproblemer. På dem med diagnosen ADHD virker stoffet beroligende, men på andre har den motsatt virkning.

- Ikke rart jeg var hyper. Kanskje jeg heller burde ha gått på byen, enn på sykehuset for å bli pumpet, fleiper Gunn Herregården, over to måneder etter at hun drakk julebrusen hun kjøpte i automaten ved inngangen til Stintahallen.

Skjelvinger
Gunn jobber i billettluka på Stintahallen og kjøpte brusen fra automaten der. Hun tok en diger slurk, før hun merket en rar medisinsmak. Da fikk hun se grumset på flaska. Etter bare noen minutter begynte hun å skjelve voldsomt over hele kroppen og ble kjørt til sykehuset , skriver Agderposten.

Mysterium
På sykehuset var pulsen hennes så høy at hun ble kjørt direkte til hjerteovervåkingen. Tilstanden hennes ble bare dårligere og dårligere med hyperventilering og skjelvinger i hele kroppen, og legene fant det nødvendig å pumpe den 31 år gamle tobarnsmoren.

Gunn Herregården har ikke hatt noen bivirkninger av «trippen» hun fikk 24.november i fjor, men lurer naturlig nok på hvordan ADHD-medisinen kan ha kommet opp i brusen. Det lurer politiet på også. Politiet har undersøkt automaten, og slår fast at den ikke er brutt opp. De har også undersøkte produksjonslinjen på Ringnes Arendals Bryggeri, men rusjulebrusen» er fortsatt et mysterium.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere