RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russ slo ned 13-åring

Sist oppdatert:
En 13 år gammel Elverum-gutt ble sendt til helsesøster med kutt i leppa og mulig hjernerystelse etter et ublidt møte med russen.

Den 13 år gamle eleven ved Elverum ungdomsskole skal torsdag formiddag ha blitt slengt i bakken og fått et kne i hodet av russ fra Elverum videregående, skriver Østlendingen. Et medlem av russestyret skal ha vært innblandet. Russen trosset forbudet mot å oppsøke ungdomsskolen under årlige «bråkedagen» skriver avisa.

13-åringen ble sendt til helsesøster med kutt i leppa og mulig hjernerystelse. Forholdet vil bli politianmeldt.

Russepresident Torgrim G. Bakke sier til avisa at det blir full oppvask i russestyret.

- Jeg er selvfølgelig sjokkert og tar full avstand fra det som har skjedd. Det er ille uansett, men når et medlem av styret som representerer skolen utad er innblandet, er det helt forferdelig, sier han ifølge Østlendingen.

Episoden på Elverum ungdomsskole var ikke det eneste eksempelet på at russ gikk over streken torsdag, ifølge avisa. På torget ved rutebilstasjonen ble en 20-åring slått av en rødruss. Han skal ha fått en hevelse i ansiktet og blødde fra munnen. Forholdet ble politianmeldt. En elev ved Elverum videregående skal ha blitt dynket med white spirit på skolens område.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere