RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russefest kostet 3500 kroner

Russen går mann av huse for å skaffe seg billetter til sommerens store russefest.

Arrangørene fortviler over at svartebørsbilletter til russetreffet i Kongeparken i Stavanger har blitt solgt for inntil 3500 kroner. Det skjedde for et par uker siden.

Ordinære billetter til landstreffet ble utsolgt allerede i desember. Ordinær pris var 720 kroner. I helgen ble det avertert billetter på auksjonsnettsiden QXL for mellom 1100 og 2000 kroner.

- At enkelte skal profittere så urimelig mye på sine medelever er verken i russens eller landstreffets ånd. Derfor har vi en del billetter i bakhånd som legges ut for salg til ordinær pris når svartebørsprisen blir for høy, sier Håkon Lund i Kongeparken til aftenbladet.no.

Lund vil at russ som ikke har fått billett registrerer seg på hjemmesiden til russetreffet. Da vil de motta nyhetsbrevene som sendes ut, og får vite når nye billetter legges ut. Det skjer allerede 3. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere