RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ryk og reis med restplass

Foto: Saga Solreiser
Sist oppdatert:
Er du sent ute med å bestille ferie i august, trenger du ikke fortvile. Les oversikt over hvor du kan finne rimelige turer på sensommeren.

Vil du til Spania i juli koster det rundt 5.000 kroner for en uke med fly og hotell om du søker på Solfaktor Pluss. Kan du vente med å reise til midten av august får du en tilvarende tur til under 2000 kroner.

Til Hellas kan du få en ukes ferie for 2-3.000 kroner om du reiser i månedsskiftet juli-august. En ukes opphold i Firenze i Italia koster oppunder 2.000 om du drar i midten av august.

Solfaktor har både et stort chartersøk og søk på lavprisfly i Europa, så her har du store sjanser for å finne en drømmereise til både byer og vakre strender.

1.600 for Tyrkia i august
Reiser du i midten av august kan en uke ved Antalyakysten eller i Marmarisbukten i Tyrkia koste deg 1.600 kroner. Det finner du hos Saga Solreiser eller hos Ving. Begge selskapene eies av My Travel, så du vil finne de samme tilbudene her.

En ukes ferietur til Hellas, Bulgaria, Kypros og Spania i august koster fra oppunder 2.000 kroner til 4.000 kroner. Reiser du i slutten av juli kan du få en reise med fly og hotell til 4.000 kroner.

For rundt 2000 kroner kan du få en uke med fly og hotell til Antalya i Tyrkia på AltOmReiser.no. Denne nettsiden har også rimelige augustturer til Kreta, Kypros, Bulgaria og Tunisia. Plusser du på et par tusen kan du dra på på en ukes ferie til Tyrkia lørdag 29. juli.

En uke i Roma i juli: 1000 kroner
Apollo finner du en god over restplasser. Her kan du faktisk finne en ukes tur til Roma med overnatting til 998 kroner. Da kan du faktisk reise allerede førstkommende lørdag. Samme pris får du om du drar 13. august.

Til 1.000 kroner kan du også få en tur til Split eller Dubrovnik i Kroatia 17. eller 19. august.

Apollo har også flere restplasser til Kreta, Bulgaria, Hellas og Algarvekysten i Portugal. Den 15. august kan du faktisk dra en uke på ferie til Tunisia for 1.500 kroner.

Merk deg noen steder har omtrent lik pris for en og to ukers opphold på stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere