RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røyk på rommet kostet 500 kroner

Sist oppdatert:
En hotellgjest i Langesund fikk 500 kroner i bot for å ha røykt på rommet.

- Hele Skjærgården Hotell og Badepark i Langesund er røykfritt. I en folder på hvert rom blir gjestene informert om det, og om at de risikerer å få en bot dersom de bryter forbudet, forteller direktør Øyvind Hagen til NRK.

I helgen var mange gjester samlet på ett rom, og flere av dem røykte. Etterhvert var det så mye røyk i rommet at brannalarmen sendte " forvarsel" om brann til resepsjonen. Resepsjonisten ga gjestene på rommet en advarsel, men det hjalp ikke.

Vaskeregning
Dermed fikk gjesten på det aktuelle rommet en ekstraregning på 500 kroner. Rommet må vaskes grundig for å bli kvitt røyklukten. Ekstraregningen for vask erikke mer dramatisk enn de ekstraregningene som gis etter hærverk og tilgrising på rommet, ifølge Hagen.

Langt fra alle gjester som røyker på rommet får ekstraregning. Årsaken er at de ikke blir oppdaget, ettersom de står i vinduet og røyker. Hotellet på Telemarks-kysten har foreløpig delt ut to "røykebøter" .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere