RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rykket ikke ut - kvinne funnet død

Sist oppdatert:
Dagen før hun ble funnet død, fikk politiet en melding om en promillekjører. De rykket ikke ut.

Kvinnen ble funnet død i baksetet på en bil ved Tingnes i Hedmark mandag kveld. Søndag formiddag fikk politiet en melding om en promillekjører som var observert av forbipasserende.

- Vi hadde ikke kapasitet. Men halvannen time etter dro vi ut for å se etter bilen, men da så vi ingenting, sier stasjonssjef Frode Børresen ved Hamar politistasjon til TV 2 Nettavisen.

- Nå i ettertid kan vi bekrefte at dette er den samme kvinnen, sier stasjonssjefen.

- Så ingen sammenheng
Politiet så ikke koblingen mellom de to sakene da meldingene tikket inn.

- Noen krystallkule har vi ikke på Hedmarken ennå, så det var ikke mulig for oss å se noen sammenheng mellom disse sakene på det daværende tidspunkt, sier Børresen.

Den foreløpige obduksjonsrapporten av kvinnen har ikke gitt politiet noen mistanke til at kvinnen har vært utsatt for noe kriminelt. Politiet har derfor foreløpig stoppet etterforskningen.

Om kvinnen som var i 50-årene hadde alkohol i blodet da hun døde, er det foreløpig for tidlig å si noe om, opplyser Børresen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere