RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Så du Geir (48) i denne jakka?

JAKKA TIL GEIR: Oslo politidistrikt offentliggjør bilde av ytterjakken til Geir Stene som ble funnet drept i sin mors leilighet i Maria Dehlis vei.
JAKKA TIL GEIR: Oslo politidistrikt offentliggjør bilde av ytterjakken til Geir Stene som ble funnet drept i sin mors leilighet i Maria Dehlis vei. Foto: Oslo Politidistrikt
Sist oppdatert:
Nye detaljer om drapet på Geir Stene.

(iOslo.no) Oslo-politiet gikk tirsdag ut med bilder av jakken drepte Geir Stene hadde på seg kvelden før han ble drept. Trebarnsfaren Geir Stene ble funnet drept i morens leilighet torsdag kveld 29. januar.

- Vi mener han har vært i området rundt Oslo S klokken 19 mandag 26. januar. Vi har grunn til å tro at han er drept mandag kveld, rundt klokken 22 eller noe senere, sier politiinspektør Hanne Kristine Rohde ved Oslo politidistrikt til iOslo.no.

Har du tips kan du ringe Oslo-politiet på telefon 22 66 99 66

Hun forteller at det ikke er noen opplysninger som tyder på at Stene (48) er drept noen andre steder enn i leiligheten. Politiet skal også ha funnet drapsvåpenet.

Les også: 48-åring drept i Oslo

- Vi har funnet det vi tror er drapsvåpenet i leiligheten, men vil ikke si hva slags våpen det er, sier Rohde.

Hun forteller at hun nå håper synet av den spesielle jakken vil få vitner til å huske om de har sett ham.

- Det er ikke tegn til innbrudd i leiligheten, så det betyr at gjerningsmannen eller -mennene har kommet til leiligheten sammen med Stene, eller at han har åpnet for dem. Vi vet ikke om han kjente vedkommende eller om det var en eller flere fremmede, sier Rohde.

- Har dere noen teorier om hva som kan ha skjedd?

- Vi har ingen klare teorier, utover at vi har begynt å danne oss en liten formening om hva som kan ha skjedd, svarer Rohde.

Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken. Krimteknikere vil fortsette å jobbe med å sikre spor i leiligheten. I tillegg foretar politiet i dag flere vitneavhør, samtidig som de gjennomgår videomateriale.

- Det kan hende vi sitter på videoer av han, men det er andre opplysninger, som har kommet gjennom etterforskning, som gjør at vi vet hvor han var, sier Rohde.

Det var familiemedlemmer som fant Stene i leiligheten.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere