Gå til sidens hovedinnhold

Så hund - besvimte av skrekk

Da kvinnen fikk en hund inn i kiosken ble hun så redd at hun gikk rett i bakken.

(iOslo.no) Her er noe av det politiet i hovedstaden har jobbet med det det siste døgnet.

Hund skapte store forviklinger
VESTLI: Kl. 19.30 i går kveld ringte en kunde en kiosk på Vestli. Han fortalte at den ansatte var forslått og ønsket politiet til stedet. Det visste seg at en hund hadde forvillet seg inn i kiosken. Den ansatte ble så skremt at hun besvimte og slo seg i fallet. Hunden ble fanget og eier hentet den, Den ansatte ble kjørt til Legevakten for sjekk. Det vil ikke bli noen anmeldelser i saken.

Leverte falsk resept
OSLO: Kl. 17.00 i går ettermiddag ble en falsk resept innlevert på apotek i Oslo City. Vedkommende forsøkte å få utskrevet flere reseptbelagte tabletter. Vedkommende - en kvinne i 40-årsalderen, ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset.

Sykkeltyver tatt
OSLO: Kl. 22.56 fikk politiet melding fra en kollega som på fritiden kom over tre sykkeltyver i Griffenfeldts gate. To menn stakk fra stedet, men en kvinne ble anholdt og tatt med av en patrulje til arresten i Politihuset. Ut fra opplysninger kom politiet fram til en mann som ble kontaktet og som innrømmet forsøk på sykkeltyveri. De to var 33 og 35 år gamle. En tredjemann vet politiet ennå ikke hvem er.

Kjørte i veggen uten førerkort
FURUSET: Kl. 01.40 kom en politipatrulje over en bil som hadde kjørt i veggen ved vaskehallen på Statoil ved Furuset. Det var kun skader på bilen. Føreren - mann på 23 år - hadde ikke førerkort og bilen var ikke framstilt for EU-kontroll. Bilen ble avskiltet og mannen anmeldt.

Innbruddstyv tatt
OSLO SENTRUM: Kl. 04.01 i natt fikk politiet melding fra en som fortalte om en meget aggressiv mann på utsiden av en adresse i St. Olavs gate. Melder jobbet på stedet og fortalte at mannen forsøkte å komme seg inn. En politipatrulje anholdt mannen rett ved. Det viste seg at det hadde vært innbrudd i et nabobygget der melder befant seg. Det var det slått inn en dør, trolig med et pulverapparat. Det var også kastet inn en stein. Inne var pulverapparatet tømt ut over en dør sammen med noe maling. Mannen hadde også satt igjen sine fotavtrykk på stedet. Han var 48 år og var også i besittelse av noe narkotika.

Les flere saker fra iOslo.no.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar