RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sa nei til Fevennen

Sist oppdatert:
Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum takket nei til sjefsjobben i Fædrelandsvennen.

- Det er en attraktiv og interessant stilling, og den ligger nær mitt hjerte siden jeg trådte mine journalistiske barnesko i avisen - og byen. Jeg har imidlertid valgt å si nei til henvendelsen, og vil stå på for fullt i TV 2 Interaktiv/Nettavisen, sier Stavrum til Nettavisen.

Det var for litt over en uke siden at det ble kjent at Stavrum hadde fått en henvendelse om å bli sjefredaktør i Fædrelandsvennen. Redaktør i Edda Media, Marit Haukom, var den andre aktuelle kandidaten.

Også hun har nå trukket sitt kandidatur.

Stavrum sier til Nettavisen at han gleder seg stort til å fortsette som sjef i TV 2 Interaktiv/Nettavisen.

- Jeg tror de neste fem årene her på huset blir utfordrende og givende, og tror vi har muligheten til å forandre Medie-Norge permanent ved å være en aggressiv og oppfinnsom utfordrer til de andre mediehusene, sier redaktøren.

Fædrelandsvennen vil på sin side fortsette jakten på en ny sjef.

- Vi håper selvsagt å ha en ny sjefredaktør på plass til 1. oktober. Men nå er tiden knapp, og vi kan ikke være sikre på at det lykkes. For styret er sikkerhet for kontinuitet og forutsigbarhet vesentlig i alle fall, både internt i bedriften og eksternt, sier styreformann i Fædrelandsvennen, Jan Erik Knarbakk, i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere