*Nettavisen* Nyheter.

Saken er ikke biff

Peppes har gått tom for biffkjøtt. Bergen er hardest rammet, i Oslo er det også tomt.

20.02.06 08:19

Peppes Pizza har byttet leverandør av biffkjøtt. En kommunikasjonssvikt har ført til at pizzakjeden nå er tom for biffkjøtt, en av de desidert mest populære ingrediensene. Søndag er dessuten en av de beste dagene, omsetningsmessig, for pizzakjeden.

– Det stemmer at vi ikke har biffkjøtt ja. Det er spesielt Bergen som er rammet, der gikk vi tom først, men de har gått tom i Oslo også. Årsaken er en kommunikasjonssvikt med den nye leverandøren, sa administrerende direktør i Peppes Pizza, Joannis Vendrig til iBergen.no søndag.

Populært med biff på pizza
Biffkjøtt er en av de ingrediensene det går mest av på bestillingene på Peppes. På de pizzaene som ikke inneholder biffkjøtt er det mange kunder som legger det til som en ekstra ingrediens. Det er kundesenteret som opplyser dette til iBergen.no.

– Det er selvsagt veldig beklagelig at kundene ikke får biffkjøtt, men vi har litt igjen av New Orleans biffkjøtt, som er en annen type marinert biffkjøtt. Det er selvsagt veldig synd at kundene ikke får det de bestiller, sier Vendrig.

For de kundene som ikke får det de har øverst på ønskelisten blir det ikke kompensert med noen form for rabatter. I stedet oppfordrer Vendrig til å velge andre ingredienser.

Får ikke rabatt
– Vi har valg ikke å gi noen rabatt. Det er ikke slik vi pleier å gjøre. Det hender at vi av og til går tom for ingredienser, når det skjer er det selvsagt synd, men ikke noe vi kan gjøre noe med. Den gode nyheten er at vi får varene inn igjen på mandag eller tirsdag, sier Vendrig.

Andre byer som er rammet er Tønsberg, Larvik og Sandefjord. Også andre byer skal være rammet ifølge peppes kundeservice.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.