*Nettavisen* Nyheter.

Salsadansere tatt av virvelvind

Foto: Knut Fjeldstad

Flere av deltakerne fikk en ufrivillig luftetur da en kraftig virvelvind skapte fullstendig kaos under Salsafestivalen på Rådhusplassen i Oslo torsdag.

20.05.04 19:26

Flere av de dansende deltakerne mistet bokstavelig talt bakkekontakten og også markedssjef ved festivalen Tove Kensland fikk seg en ufrivillig flytur, melder P4. En kabel tok fatt i benet til Kensland, og hun ble dradd et par meter opp i luften.

Ble løftet to meter
- Jeg har alltid drømt om å fly, men ikke på denne måten. Jeg så virvelvinden komme litt lenger foran enn der jeg sto, og jeg så at taket på scenen falt ned. Da løp jeg bort til teltet for å holde det fast. Flere av oss sto og holdt i teltstengene, men virvelvinden var så kraftig at teltet føk fire-fem meter opp i være, og folk bare datt ned rundt her, sier hun til P4.

Ifølge Dagbladet.no var virvelen rundt 15 meter høy og rev med seg alt rundt seg. Den passerte et basseng og en fontene og vannet sto rett til værs.

Penger forsvant
Til alt hell ble ingen ble alvorlig skadd, men en person måtte på legevakten med brudd i hånden.

Virvelvinden tok også med seg en del av Salsafestivalens penger. Folk som skulle se en tusenlapp komme flygende i kveld, kan levere pengene på Rådhusplassen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.