RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samfunnsstraff for grov tortur

Sist oppdatert:
32-åringen skal ha fått skåret av øreflippen, trukket ut en tann og blitt banket med balltre i 12 timer. En av gjerningsmennene fikk 90 dagers samfunnsstraff.

Det var i august 2001 at den nå 32 år gamle mannen ble holdt fanget i en leilighet i Tønsberg sentrum og torturert i 12 timer på grunn av narkogjeld. Ifølge politiet skal to menn ha skåret øreflippen av offeret, trukket ut en hjørnetann på ham ved bruk av saks, og slått løs på ham med balltre, melder Tønsbergs Blad.

Den ene av gjerningsmennene ble ilagt 120 timers ubetinget fengsel av Tønsberg tingrett. I forrige uke fikk den andre hovedtiltalte 90 timers samfunnsstraff. Han hadde tilstått deler av tiltalen, men ikke å ha kuttet av offeret øreflippen.

Politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold forstår at dommen kan skape reaksjoner.

- Problemet er at saken er så gammel som fra 2001. Og ikke minst har den vært forsøkt pådømt hele åtte ganger, men blitt utsatt av ulike grunner. Nå ville alle ha en avklaring, sier han til Tønsbergs Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere