RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samvittighetsfull raner ringte politiet

Sist oppdatert:
Raneren som natt til lørdag ranet en kiosk på Stokmarknes i Vesterålen må ha en samvittighet så stor som en hval. Politiet hadde knapt fått beskjed om ranet før han meldte seg.

Ranet av kiosken på Stokmarknes skjedde ifølge politibetjent Grete Birkeland ved Hålogaland politidistrikt like før klokken 4 natt til lørdag. En mann kom inn i kiosken og truet til seg en del penger. Men det tok ikke lang tid før hele saken ble oppklart.

- Samtidig som vi snakket med fornærmede, ringte raneren og meldte seg, forteller Birkeland til TV 2 Nettavisen.

Hun vet foreløpig ikke hva som ledet raneren til å ringe politiet. Mannen, som ikke har en kriminell historie fra før, ble pågrepet kort tid etter han ringte.

Raneren truet med at han hadde et våpen på seg, men det ble aldri vist. Hvor mye han fikk med seg, vet politiet ikke foreløpig. Det er nå iverksatt etterforskning for å finne ut hva som skjedde og hva som førte til at den samvittighetsfulle raneren valgte å melde seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere