RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sarping siktet for drapsforsøk

Foto: TV 2 Nettavisen
Sist oppdatert:
En 26 år gammel sarping er siktet for drapsforsøk etter å ha forsøkt å skyte en jevnaldrende i Fredrikstad forrige tirsdag.

Noen dager senere skal han ha vært vitne til skytetragedien på Hafslundsøy lørdag, hvor en mann døde, skriver Sarpsborg Arbeiderblad på nett.

26-åringen skal ha skutt flere skudd etter en annen kar med en revolver kaliber 22 forrige tirsdag. Våpenet kan være identisk med det som ble brukt på Hafslundsøy.

- Jeg kan bekrefte at det dreier seg om et våpen av samme kaliber. Om våpenet er identisk med det som ble beslaglagt i Apolloveien, vet vi ikke ennå, opplyser politiadvokat Dag Fredrik Reymert til avisen.

26-åringen ble pågrepet og varetektsfengslet tidligere denne uken etter at politiet fikk kjennskap til skytedramaet som hadde utspilt seg i Fredrikstad. I tillegg til drapsforsøk er han siktet for ulovlig våpeninnehav, grov narkotikaforbrytelse og heleri.

Mannen har samtykket til fire ukers varetektsfengsling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere