RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SAS mangler piloter

Sist oppdatert:
SAS Braathens sliter fortsatt med etterdønninger etter en helg med voldsomt vær. Nå mangler selskapet piloter og må kansellere flere flyvninger til og fra Flesland.

I alt tre avganger og tre ankomster på Flesland har SAS Braathens så langt i dag måtte innstille. I tillegg må reisende belage seg på at flere av SAS Braathens sine ruter kan bli forsinket.

Skal du ut og fly fra Flesland, se her for ruteoversikt.

- Vi konstantere at hele i dag og vil vi slite med kanselleringer og forsinkelser. Det jobbes for å få dette på plass til i morgen, sier vaktsjef SAS Ground Services Flesland, Jan Rafsol til iBergen.no.

Årsaken til problemene i trafikken til SAS Braathens er det dårlige været som har herjet Norge og deler av Danmark de siste par dagene. Været har medført at flyene er blitt dirigert til flyplasser de ikke skulle, og dermed står selskapet fast.

- I hovedtrekk er det ettervirkningene etter uregelmessighetene i helgen. Mannskapene har jobbet utover tiden sin, så vi har rett og slett mangel på piloter, slår Rafsol fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere