*Nettavisen* Nyheter.

Satte fyr på sju biler

Flaks og iherdig innsats fra brannvesenet hindret en større brann da en pyroman var på ferde i Bergen sentrum natt til lørdag.

13.05.06 12:43

Politiet i Bergen jakter på en brannstifter etter at sju biler ble satt i brann i løpet 20 minutter natt til lørdag. Politiet skal ha sikret seg flere vitner, men står fremdeles uten konkrete ledetråder.

- Vi oppfordrer andre som har sett noe til å ta kontakt med oss, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Paal Thorbjørnsen til iBergen.no ved 12.30-tiden.

Brannene ble meldt i rask rekkefølge fra klokka 04.30.

- De neste 20 minuttene ble det meldt om brann fire ulike steder på en strekning fra Korskirkeveiten til parkeringshuset utenfor Rådhuset, forteller operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

I alt sju biler brant og politiet antar samtlige er påtent. Ingen bygninger tok fyr, men politiet ser alvorlig på hendelsene.

- Brannvesenet fikk slukket alle brannene uten at det ble skade på annet enn bilene. Men flere av dem sto slik plassert at det kunne gått riktig galt, påpeker operasjonsleder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag