RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satte torpedoer på partyfiksere

Sist oppdatert:
Party-fikserne Daniel Hamnes og Kenneth Berg-Paulsen ble presset for en halv million kroner av en konkurrent i utelivsbransjen.

Hamnes og berg-Paulsen har bakgrunn fra et kjent utested i Oslo sentrum. Etter en rekke vellykkede arrangementer ble de kontaktet av to personer som ville vite hvorfor de ikke la arrangementene sine til deres steder.

- Plutselig, uten at vi forsto hvorfor, var det nesten krig mellom vårt selskap, «Majestic Production», og et nattklubbselskap, sier Hamnes til Dagbladet.

I sommer fikk Hamnes vite at det var satt ut torpedoer etter han og kollegaen for å true dem til å kutte virksomheten.

Tirsdag 23. oktober under et møte utenfor restauranten Friday på Karl Johan fikk Hamnes et knyttneveslag i ansiktet og beskjed om at han måtte betale en «bot» på 500.000 kroner som skulle overleveres på Kaffebrenneriet på Frogner fredag 26. oktober.

Hamnes gikk i stedet til politiet, som pågrep de tre torpedoene som stilte for å kreve inn boten. Saken er under etterforskning, men de to Hamnes mener står bak utpressingen, benekter saken.

- Det blir villere og villere, jeg tror Norge blir amerikanisert på dette feltet. Det er skremmende hvis vi nå har kommet så langt, sier glamourmodell Lene Alexandra Øien til Dagbladet. Hun blir ofte leid inn til denne type arrangementer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere