RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnede funnet døde i Tyrifjorden

Sist oppdatert:
Begge mennene som ble meldt savnet på Tyrifjorden sent mandag kveld, ble tirsdag funnet omkommet.

Den ene av de to, som er 18 og 20 år gamle, ble funnet omkommet klokken 07.10 tirsdag morgen. Han skal ha blitt obervert flytende i vannet av et redningshelikopter som deltok i søket.

Like før klokken 12 fant dykkere fra Oslo brannvesen den andre. Han ble funnet i samme område som den første.

- De funnet utenfor Nakkerud, like i nærheten av båten sier operasjonsleder Lars Fallang ved Nordre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen

Tok inn vann
De mennene var på båttur på ettermiddagen 16. mai. Plutselig begynte båten å ta inn vann og de fikk problemer med styringen.

- De to ringte en kamerat og fortalte om problemene i 18-tiden. Han meldte videre til oss klokken 22.45. Sannsynligvis gikk båten ned kort tid etter at de hadde varslet kameraten, sier Rustad.

Politiet måtte innstille letingen i natt og tok opp igjen søket klokken 06.00. En drøy time senere ble den første av de to funnet. Helikopteret ble tilbakekallt og søket etter den siste fortsatte med båt og dykkere.

Båten til de to er lokalisert, men er så langt ikke tatt opp av vannet. Politiet tør ikke å spekulere på årsaken til at båten gikk ned, før denne er undersøkt nærmere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere