Gå til sidens hovedinnhold

Savnet 24-åring funnet død

Personen som søndag ettermiddag ble funnet død i kanalen i Tønsberg, er 24-åring fra Åsgårdstrand som har vært savnet siden natt til fredag da han deltok på en Halloweenfest.

- Vi kan bekrefte at personen som er funnet, er den savnede 24-åringen, sier operasjonsleder Tor Kiste ved Vesfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Vedkommende ble funnet død i kanalen ved Stensarmen industriområde i Tønsberg ved 15-tiden søndag, etter at båter, politihelikopter og letemannskap fra Tønsberg Røde Kors hadde søkt etter 24-åringen. Det var også planer om å koble inn dykkere, men det ble ikke nødvendig.

24-åringen var på en Halloween-fest på restaurant « Streken» i Tønsberg torsdag kveld. Han ble først meldt savnet av foreldrene ved 17-tiden lørdag, og leteaksjonen ble iverksatt tidlig søndag ettermiddag.

- Ingen ting tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, men dødsårsaken er ikke klarlagt, sier Kiste.

Den siste sikre observasjonen av mannen er sent torsdag kveld. Politiet forsøker nå å kartlegge den savnede 24-åringens bevegelser før forsvinningen og ønsker tips fra folk som har oppholdt seg i eller ved restauranten denne kvelden.

Pårørende er nå varslet.

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus