RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet 26-åring til rette

Sist oppdatert:
En 26 år gammel mann som søndag forsvant etter en utforkjøring ved Stokke i Vestfold, er kommet til rette og sendt på sykehus.

Etter at politiet fikk melding om en ulykke, og at bilføreren var forsvunnet, valgte de søndag formiddag å be pressen om å etterlyse den 26 år gamle sjåføren.

De fryktet at mannen kunne være alvorlig skadd.

- Han hadde gitt beskjed om at han var skadd før vi mistet kontakten med ham. I slike tilfeller er det stor risiko for sjokktilstand, understreker operasjonsleder Petter Aronsen ved Vestfold politidistrikt overfor TV 2 Nettavisen ved 15-tiden.

Politiet ønsket derfor kontakt personer som kunne ha sett 26-åringen etter at han kjørte utfor veien ved Furulund kro i Vestfold.

- Det skjedde cirka klokka 01.00. Det har blitt lett hele natten, og det letes fremdeles, sa politiadvokat Bente Selstad Hansen ved Vestfold politidistrikt.

- Han skal ikke være til fare for andre enn seg selv, men det er grunn til å tro at han er svært forvirret etter det som har skjedd, fortalte Selstad Hansen.

Politiet, redningshunder, 10-15 personer tilknyttet Røde kors, samt et redningshelikopter deltok i søket, som ble avsluttet ved 14.20-tiden.

- Mannen fant veien hjem til sin egen bopæl selv. Han er nå sendt til sykehus, tilsynelatende med skrubbskader, kan operasjonsleder Aronsen fortelle om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere