*Nettavisen* Nyheter.

Savnet etter brann

Foto: (TV 2)

En mann er savnet etter boligbrann i Sandnes natt til lørdag.

11.02.06 11:29

Politiet fikk melding om brann i et vertikaldelt hus på Lura utenfor Sandnes. De har sjekket den ene av de to leilighetene huset består av, og den var tom. Der skal det bo en familie på fem.

- Den ene leiligheten var bare fylt av røyk, mens den andre er helt overtent. Det skal bo en mann i denne leiligheten. Vi har identiten til mannen, og har forsøkt å få tak i ham. Foreløpig har vi ikke lykkes med det, sier operasjonsleder Arild Bjørnevoll ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Gjennomsøkte
Nå undersøker politiet om de som skal bo i leiligheten der flammene har gjort størst skade er hjemme. Politiet har nå gjennomsøkt boligen, og har ikke funnet noen der. Boligen er såpass mye skadet av brannen at politiet tør foreløpig ikke utelukke at den mannen de ikke har fått tak i ikke befinner seg i ruinene.

Poltiet har nå vært i kontakt med den familien som bor i leiligheten som var mildest rammet. De var på helgetur, og er nå på tur tilbake til Sandnes.

- Vil ha kontakt
- Bilen til han som bor i leiligheten som nå er ganske utbrent står ikke ved huset, men det er for tidlig så si noe om hva det innebærer, sier Bjørnevoll.

Meldingen kom inn til politiet 05.08. Da skal huset allerede ha vært overtent.

Klokken 08.30 har politiet fremdeles ikke fått kontakt med den savnede, og de jobber med å finne ut om mannen er inne i leiligheten eller ikke.

- Brannvesenet har vært inne i leiligheten, men har ikke hatt mulighet til å gjennomsøke det 100 prosent. Det er fremdeles for vamt, sier operasjonsleder Henning Andersen til TV 2 Nettavisen.

Andersen tror ikke det vil være mulig å starte tekniske undersøkelsen før tidligst i ettermiddag. Det er derfor for tidlig å si noe om brannårsak.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.