Gå til sidens hovedinnhold

Savnet i båt på Mjøsa

Skulle ut på kort tur.

Politiet i Hedmark står uten spor etter mannen (34) som er savnet etter at han la ut med en liten fritidsbåt på Mjøsa søndag. Tirsdag trappes søket opp.

- Vi leter videre med uforminsket styrke, sier operasjonsleder Frank Løkken ved Hedmark politidistrikt til Nettavisen tirsdag morgen. Han sier politiet er interessert i tips fra folk som kan ha sett noe eller har opplysninger om den savnede.

Frivillige mannskaper fra flere lokale hjelpekorps bistår politiet i søket til lands og til vanns. Brannvesenet er ute med båter, men det er ikke satt inn dykkere. Fra luften søkes det med et Sea King redningshelikopter og et politihelikopter.

Søket foregår på og ved Mjøsa i området fra Hamar og nordover mot Brumunddal.

LES OGSÅ: Kvinnelig jeger gikk vill
LES OGSÅ: Ektepar forsvant på fjelltur

Den savnede mannen er en 34-åring fra Åsnes, skriver avisa Glåmdalen på nett. Søndag ettermiddag dro han ut fra båthavna i Brumunddal. Et døgn senere fikk politiet melding fra en bekymret kamerat.

Sjekker videobilder

Politiet finner det underlig at det ikke er funnet noe spor etter mannen som ble meldt savnet mandag.

- Det er merkelig. Vi har lett og lett, men står fortsatt på stedet hvil. Mannen er søkk borte, sier politiet.

Bilen og båthengeren hans står etterlatt ved småbåthavna i Brumunddal og politiet vil tirsdag sjekke videoopptak fra havna for å se om det kan kaste lys over forsvinningen.

Se nyhetsinnslag på TV 2 Sumo

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar