RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet mann ringte politiet

Sist oppdatert:
Den 30 år gamle mannen som er savnet i Hemsedal ringte mandag formiddag til politiet, og fortalte hvor han var. Letemannskaper er nå på vei til ham.

- Mannen ringte til politiet. Han lurte på om det var et søk etter han, men så ble samtalen brutt. Vi sendte så noen tekstmeldinger til, og så sendte han en kartreferanse tilbake, sier operasjonsleder Arne Ødegaard ved Nordre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- Han er ikke skadd
Det var like før klokken 11 at den 30 år gamle mannen ringte.

- Han fortalte at han ikke er skadd, men at han er utslitt og ike orker å gå lenger. Vi er nå på vei til kartreferansen, sier Ødegaard.

Mannen ble meldt savnet søndag. Han skulle gå tur i Skogshorn-området i Hemsedal og hadde følge av sin hund. Ved 17-tiden søndag kveld sendte han en SMS-melding om at han ble forsinket og regnet med å være framme på hytta der han bodde ved 19-tiden.

Da han ikke dukket opp, varslet vennene politiet klokka 21.30.

Fjellvant Oslo-mann
Mannen, som er fra Oslo, er fjellvant. Han dro ut i 10-tiden søndag og hadde med seg turutstyr, 20 kilos sekk, sovepose og hunden sin.

Han hadde varme klær og gikk etter GPS. Han har bodd i Hemsedal i mange år og er godt kjent i området, melder NRK Buskerud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere