RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schumann skjøt - blir ikke tiltalt

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Riksadvokaten mener å ha bevis for at det var Kjell Alrich Schumann som skjøt Klungland, men vil likevel ikke endre tiltalen mot ham.

Det melder NTB fredag ettermiddag.

Statsadvokaten i Rogaland, Tor Christian Carlsen, bekrefter overfor TV 2 Nettavisen at Kjell Allrich Schumann fortsatt vil stå tiltalt for grovt ran med døden til følge når ankesaken starter til høsten.

- Slik saken er nå, ser vi det som lite hensiktsmessig å endre tiltalen mot ham. Det vil ikke få noen betydning for strafferammen, som er på 21 år uansett. Det beste er å forsette med tiltalen som den står nå, sier statsadvokat Carlsen til TV2 Nettavisen.

- Er drapsmannen
Statsadvokat Karlsen sier at Riksadvokaten hadde bevismessig dekning for å utpeke Schumann som den som skjøt og drepte politimannen Arne Sigve Klungland under ranet av tellesentralen i Stavanger.

Kjell Alrich Schumann ble i Stavanger tingrett dømt til 16 års forvaring etter ranet mot Norsk Kontantservice i Stavanger i april 2004.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere