RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se branndramaet: Her kunne det gått skikkelig galt


I FYR OG FLAMME: Heldigvis gikk det bra, etter at det tok fyr på en balkong i Oslo sentrum. Se video nederst i saken.
I FYR OG FLAMME: Heldigvis gikk det bra, etter at det tok fyr på en balkong i Oslo sentrum. Se video nederst i saken. Foto: Katinka Sletten (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Full fyr på Oslo vest. - Det kunne definitivt gått galt, sier brannvesenet.

Tirsdag kveld tok det fyr i materialer på en balkong i Bogstadveien i Oslo sentrum. Se video lenger ned i saken.

- Dette kunne definitivt gått galt, sier vaktkommandør Morten Haglund ved brannvesenet i Oslo til Nettavisen, som samtidig benytter anledningen til å be folk være forsiktig med stearinlys og åpen ild i jula.

Flere personer jobbet med å pusse opp leiligheten. Mens en person begynte å slukke brannen, ringte andre etter brannvesenet som var der på få minutter.

Brannslukker

RYKKET UT: Brannvesenet rykket ut til bygården i Oslo sentrum.

Brannen ble først forsøkt slukket med vann. Deretter brukte arbeiderne et brannslukkingsapparat før brannvesenet tok over.

- De hadde selv startet slukking på stedet. Vi sikret at alt var slukket ordentlig og tok med oss det som brant, sier Haglund.

Ukjent årsak

Haglund sier at branner i gamle bygårder av denne typen er ekstra utfordrende fordi det er mange hulrom i bygningene der røyk og farlige gasser kan forflytte seg fort og ukontrollert. Denne gangen begrenset brannen seg heldigvis til balkongen, men vinduer og fasade ble skadet.

Operasjonsleder Rune Ulsand i Oslo politidistrikt sier at det blir opprettet sak, men at de nå ikke kan si hva som forårsaket brannen.

SIKRET: Brannvesenet sikret at ikke brannen hadde spredd seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere