RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de utrolige sex-annonsene

Foto: Finn.no (faksimile)
Sist oppdatert:
Nettets markedsplasser er mer enn bare bil og bolig.

(iOslo.no) Denne klokken ble den 4. mars annonsert til salgs på Finn.no til den nette sum av 1500 kroner. Klokkens front ser helt normal ut, men baksiden viser seg å være av det mer vovede slaget.

- Meget lekkert og bevegelig urmotiv bak, skriver annonsøren om bildet, og påpeker ikke overraskende at klokken må sees.

Populært
Morsomme bilder og annonser på markedsplasser som Zett.no og Finn.no er så populære på nettet at en egen Facebook-gruppe har blitt opprettet for fascinerte sjeler. Og gruppen «For oss som fascineres av bildene på Finn.no» er svært godt besøkt, med over 10.500 medlemmer.

De mange medlemmene har lagt ut nærmere 2500 bilder fra ulike markedsplasser. En del er morsomme, og de fleste får annonsøren til å fremstå som totalt hodeløs, enten det gjelder komposisjonen av bildet eller objektet som selges.

Blant disse bildene fant vi også flere annonser med mer eller mindre tvilsomt innhold.

Blir «snakkiser»
Produkt- og markedssjef på Finn Torget Nina Sandvold Brekke har tidligere sagt til iOslo.no at slike sære annonser innimellom får svært mange besøkende.

- Noen blir «snakkiser», som sendes rundt på mail. Vi har blant annet hatt noen bilannonser som har fått veldig mange treff, uttalte Brekke, men understreket at det er vanskelig å si noe generelt om hvor mange som ser de ulike annonsene.

Flere av annonsene på markedsplassen har titusenvis av visninger, ifølge Brekke.

Se bildekarusell nederst i saken.

Som du kan se i bildekarusellen, ønsker en svensk mann å selge sine spisestuemøbler i mahogni. Bildet av møblene er imidlertid tatt mens mannen er naken. Og han står rett foran speilet. Selvfølgelig.

Gapestokk og undertøy
Av de andre annonsene ser vi delikat rosa undertøy som selges fra en privatperson, under den fengende tittelen «Jeg har ryddet». Det hevdes i annonsen at den er ubrukt.

En gapestokk, som ifølge annonsen kan brukes til «helse og velvære», er også til salgs.

Sist, men ikke minst, ser vi også at noen glemmer å fjerne objekter som kanskje ikke helt passer inn i en salgsannonse.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere