Gå til sidens hovedinnhold

Se det du ikke så

Så du debatten rundt Conradi-bildene? Eller avsløringene i det somalske ungdomsprosjektet?

På vår web-tv kan du se programmene fra TV 2 Zebra og TV 2 akkurat når du vil, pause sendingen når du vil ha pause og spole forbi det du ikke vil se. Vi har plukket ut fire programmer som vi mener du kan kose deg med i helgen.

Det koster deg 30 kroner for en hel uke med tilgang til alle TV 2s programmer på web-tv. Da kan du se alt fra mange år med Hotel Cæsar, TV 2s dokumentarer, senkveld, Skal vi danse og til og med gamle klassikere som Torsdagsklubben og TV 2-nøttene. Web-tv lar deg se programmene når du vil, 24 timer i døgnet. Eller hva med Pacific Blue?

Tabloid
Debatt- og aktualitetsprogram som setter lys på de viktigste sakene og personene i nyhetsbildet.

Mandag var blant annet advokat Andreas Galtung og informsjonssjef i Datatilsynet, Ove Skåra, i studio og diskuterte spredningen av Kåre Conradis private bilder.
Se Tabloid her

Dokument 2
Fortellinger fra det norske samfunn, fra mennesker som har viktige og nære historier formidle

Dokument 2 avslører i Veldedighet AS at mange av aktivitetene det somalske kultursenteret Riyo & Rajo har fått penger til å gjennomføre aldri har funnet sted.
Se Dokument 2: Veldedighet AS her

Holmgang
Holmgang er et debattprogram som skal informere, engasjere og provosere.

Representanter fra blant annet miljøverndepartementet og Natur & ungdom møtes til debatt om Norges økning av CO2-utslipp.
Se Holmgang her

Sarahs fornemmelse for kultur
Sarah Natasha Melbye byr på den ufine og fine, usynlige og synlige, brede og tilsynelatende smale kulturen.

Jo Nesbø og Lisa Marklund gir svar på hvorfor krimhelter ofte har personlige problemer. Christer Torjussen og Terje Sporsem deltar i quiz om komikere. Og Unni Wilhelmsen snakker om det å synge på norsk.
Se Sarahs fornemmelse for kultur her

Reklame

Husker du disse to idiotene?