*Nettavisen* Nyheter.

Se hele angrepet her

Mulla Krekar mistet besinnelsen og gikk til fysisk angrep da TV 2 Nettavisens journalist forsøkte å fotografere ham. Se den dramatiske episoden på web-TV.

01.05.04 00:09

Redaktør Gunnar Stavrum i TV 2 Nettavisen vurderer å anmelde forholdet og har bedt Krekar be journalist Jørgen Berge om unnskyldning.

TV 2 Nettavisen har gjentatte ganger vært i kontakt med både advokat Brynjar Meling, mulla Krekar selv og Krekars bror fredag, men ingen av dem har ønsket å kommentere hendelsen overfor TV 2 Nettavisen.

Se hele opptrinnet her (web-TV - krever registrering)

Opptaket viser mulla Krekar fra han ankommer Polithuset på Grønland ved 10-tiden i formiddag for å levere sin anmeldelse av stand up-komiker Shabana Rehman, etter at hun løftet ham under en debatt på Smuget i Oslo tirsdag.

På vei inn på politihuset reagerte begge sterkt på at de blir filmet av TV 2. Både Krekar og hans bror gav uttrykk for at de mener TV 2 og TV 2 Nettavisen ikke hadde anledning til å avfotografere de to.

Krekar ville heller ikke gi noen kommentarer knyttet til Shabana Remans løft. I stedet satte han seg ned for å skrive en lapp til TV 2.

Krekars bror gav også uttrykk for han reagerer sterkt på at TV 2 har vist bildene fra Smuget i sine sendinger.

Men det var da de to kom ut av politihuset at det rant over for mulla Krekar. Han ble så provosert av at TV 2 Nettavisens journalist tok bilder av ham, at han rev til seg journalistens kamera.

Det finnes ikke noe forbud i norsk lov mot å fotografere på offentlig sted, og bilder kan kringkastes uten samtykke hvis det er en aktuell sak med offentlig interesse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.