Gå til sidens hovedinnhold

Se hele angrepet her

Mulla Krekar mistet besinnelsen og gikk til fysisk angrep da TV 2 Nettavisens journalist forsøkte å fotografere ham. Se den dramatiske episoden på web-TV.

Redaktør Gunnar Stavrum i TV 2 Nettavisen vurderer å anmelde forholdet og har bedt Krekar be journalist Jørgen Berge om unnskyldning.

TV 2 Nettavisen har gjentatte ganger vært i kontakt med både advokat Brynjar Meling, mulla Krekar selv og Krekars bror fredag, men ingen av dem har ønsket å kommentere hendelsen overfor TV 2 Nettavisen.

Se hele opptrinnet her (web-TV - krever registrering)

Opptaket viser mulla Krekar fra han ankommer Polithuset på Grønland ved 10-tiden i formiddag for å levere sin anmeldelse av stand up-komiker Shabana Rehman, etter at hun løftet ham under en debatt på Smuget i Oslo tirsdag.

På vei inn på politihuset reagerte begge sterkt på at de blir filmet av TV 2. Både Krekar og hans bror gav uttrykk for at de mener TV 2 og TV 2 Nettavisen ikke hadde anledning til å avfotografere de to.

Krekar ville heller ikke gi noen kommentarer knyttet til Shabana Remans løft. I stedet satte han seg ned for å skrive en lapp til TV 2.

Krekars bror gav også uttrykk for han reagerer sterkt på at TV 2 har vist bildene fra Smuget i sine sendinger.

Men det var da de to kom ut av politihuset at det rant over for mulla Krekar. Han ble så provosert av at TV 2 Nettavisens journalist tok bilder av ham, at han rev til seg journalistens kamera.

Det finnes ikke noe forbud i norsk lov mot å fotografere på offentlig sted, og bilder kan kringkastes uten samtykke hvis det er en aktuell sak med offentlig interesse.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021