I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn og utland akkurat nå.

Har du tips om gode Instagram-bilder eller kontoer, del dem gjerne i kommentarfeltet.

Fristilutøveren Tiril Sjåstad Christiansen (23) avslørte for sine følgere på Instagram at hun har forlovet seg med Stian Lauritzen. Han er sønnen til TV-kjendisen Dag Otto Lauritzen.

Christiansen har vunnet gull i slopestyle under X Games i Aspen, og hun har vunnet gull i X Games i Big Air i Oslo i 2016. Det samme året vant hun verdenscupen sammenlagt. Hun skal også debutere som programleder på Idrettsgallaen 2019, lørdag 5. januar.

- I går spurte drømmemannen meg om jeg ville gifte meg med ham etter at vi hadde delt et av verdens beste måltider, og drukket litt av den beste rødvinen vi noensinne har smakt på et av favorittstedene våre i hele verden.

- Jeg kan bokstavelig talt ikke vente med å dele resten av livet mitt med deg, Stian Lauritzen, skriver Christiansen på sin Instagram-konto.

Et for noen kanskje litt uventet møte mellom to av årets mest omtalte par; Bahareh Letnes og Per Sandberg fikk besøk av Ulrikke Falck og Henrik «Blodprinsen» Elvejord Borg under en boksignering lørdag.

«Vi står til Dovre faller», skriver Falck under bildet av de fire, med referanse til bildeteksten til et bilde Sandberg la ut i august, da oppstyret etter Iran-turen sto på som verst.

Les også: Letnes og Sandbergs bok: - Den har solgt lite

De fire har til felles å alle være bokaktuelle.

Sandberg og Letnes ga som kjent ut boka «Fremmede makter har flyttet inn. Justismord og politisk drap» i oktober, mens Elvejord er aktuell med «Text on the Beach», om oppholdet på Mauritus og «Ex on the Beach». Ulrikke Falch ga i høst ut «Jenteloven» sammen med Sofie Frøysaa.

Falch og Elvejord Borg bekreftet forholdet sitt i september.