RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se og Hør beklager nestenulykke

Foto: Thomas Gulbrandsen
Sist oppdatert:
Se og Hør beklager episoden i Tønsberg søndag der en 16-årig gutt holdt på å drukne i jakten på bladets flaskepost.

- Flaskeposten har kommet for å bli, men vi må diskutere hvordan vi skal distribuere den, sier forlagsdirektør i Se og Hør-forlaget Lasse Gimnes til TV 2 Nettavisen.

Han opplyser at Se og Hør inntil videre har stanset bruk av fly i forbindelse med sine PR-stunt. Kommende uke skal de ansvarlige i kjendisbladet sette seg ned og diskutere hva som kan gjøres annerledes.

16 år gamle Glen Kato Inermo holdt på drukne, mens to personer ble kraftig forbrent av brennmanet i kampen om en flaskepost som ble kastet fra fly ved Nøtterøy i Tønsberg kommune søndag. Etter episoden har Se og Hør måtte tåle krass kritikk fra blant andre Røde Kors:

- Når Se og Hør slipper flasker fra fly, bør de ha noen på land som kan stoppe opplegget før det går på helsa løs, uttaler Jan Thomas Låhne i Tjøme Røde Kors til NRK Vestfold.

Kampen om flaskeposten søndag utartet til en kamp på liv og død. For 16-åringen fra Haugesund endte det med redningsaksjon og sykehusopphold.

- Vi lytter til kritikken fra Røde Kors. Det er en seriøs organisasjon. Vi må se på hva vi kan gjøre annerledes, sier Gimnes.

Han sier han er glad det gikk bra med 16-åringen og opplyser at Se og Hør har vært i kontakt med ham og familien og beklaget det inntrufne.

Med håp om en sydentur, har mange i årenes løp kastet seg i vannet for å få tak i Se og Hørs flaskepost. Gimnes sier flaskeposten har kommet for å bli, men sier Se og Hør vil gjøre hva de kan for å redusere risikoen rundt konkurransen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere