RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Staff gå amok på den røde løperen

Sist oppdatert:
Tor Erling Staffs ville omgang med den røde løperen endte i ryggskade. Se video.

Norges mest kjente forsvarsadvokat, Tor Erling Staff (74), endte opp med brist i ryggen etter revyfest i Olavshallen i Trondheim. Etter festen lørdag, ligger Staff innlagt på St. Olavs Hospital i Trondheim.

Og det er kanskje ikke så vanskelig å forstå. For selv om advokaten er vant til å sparke i de fleste retninger både i og utenfor rettssalen, gikk han enda lenger i «kurs i korrekt gange på rød løper» sammen med Toillingforbundet.

Se den elleville videoen her:

Se flere morsomme videoer og last opp dine egne på 2play.no.

I videoen ser vi først Staff demonstrere sitt bidrag til hva han mener er korrekt oppførsel på den røde løperen:

På akebrett
Baklengs, triksende, med høye hallingspark og flaske i ene hånden og glass i den andre, kvalifiserer forsvarsadvokaten til to poeng, mener kollegene i Toillngforbundet - selv om en usedvanlig ydmyk Staff mente at minus 15 var mer korrekt.

Deretter klyver Staff opp på akebrettet til Øystein Dolmen, best kjent som Knutsen i Knutsen og Ludvigsen. I full fart braser de to nedover den løperbelagte trappa, før de bråstopper foran en politibil.

Ifølge Adressa.no imponerte heller ikke duoen Staff/Dolmen juryen, som derimot ga sauebonde Klaus Joachim Sonstad full pott for sin «elegante gange» - komplett med rojal vinking til fansen.

Fotoseanse
Utrolig nok skal det ikke ha vært under aketuren nedover trappa at Staff skadet seg.

- Det var en del mennesker samlet. Jeg skulle delta og hev meg inn i flokken. Det var bare skøy og moro. Litt senere hev en annen tilstedeværende seg etter meg, og det vil rettere si på meg. Han ville også være med på fotograferingen. Dette var også bare moro, men han traff galt. Da inntraff skaden, sier Staff til VG.

Staff ble tatt opp som medlem i Toillingforbundet i 2003. Andre medlemmer er Arthur Arntzen, Anne-Kat. Hærland og Steinar Bastesen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere