RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Anders Eriksen/TV 2 (TV 2 Nyhetene)

Seks skadd i frontkollisjon

Sist oppdatert:
Seks personer ble brakt til sykehus med lettere skader etter at to biler frontkolliderte på E39 mellom Ørsta og Volda tirsdag kveld.

I alt seks personer - tre barn og tre voksne - er brakt til sykehus i Volda etter trafikkulykken ved Hovdebakken i Ørsta kommune, opplyser politiet.

Mindre bruddskader
- Det dreier seg om mindre bruddskader. Ingen er alvorlig skadd, og barna tror jeg kan utskrives allerede i dag, sier overlege Arnfinn Henjum ved kirurgisk avdeling på Volda sjukehus til TV 2 Nettavisen.

Redningsarbeidet på stedet er avsluttet og veien er igjen åpnet.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 18.21, og E39 var en periode stengt forbi ulykkesstedet mens bergingsarbeidet pågikk. Både politi, ambulanser og brannvesen var på stedet.

Ambulanse og helikopter
De skadde ble brakt til sykehus i Volda med helikopter og ambulanse.

- Det vi kan bekrefte er at to personbiler har frontkollidert. I disse bilene var det tilsammen seks personer. Alle er skadd, uttalte operasjonsleder Audun Vartdal ved Sunnmøre politidistrikt til TV 2 Nettavisen kort tid etter ulykken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere