RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks skadd i trafikkulykke

Sist oppdatert:
Seks personer ble skadet i en trafikkulykke på E 18 ved Lanner utenfor Porsgrunn mandag kveld.

Seks personer ble sendt til sykehus da fem kjøretøyer kolliderte på E 18 ved gamle Lanner bomstasjon utenfor Porsgrunn. To personer ble sittende fastklemt i den ene bilen, og måtte hjelpes løs av hjelpemannskaper. Et vogntog var involvert i ulykken, som ble meldt til politiet klokka 20.38 mandag kveld.

Fem personer er kjørt til sykehuset i Skien, mens en ble sendt til Tønsberg. Tre av de skadde skal ha sittet i samme bil.

Sykehuset i Vestfold og Sykehuset Telemark opplyser tirsdag morgen at tilstanden er stabil for skadde, ifølge Telemark Arbeiderblad.

- Det som har skjedde er at det kom en bil med tilhenger med en personbil på. Bilen med hengeren mistet kontrollen og kom i motgående kjørefelt. Det var fem impliserte biler i ulykken. To personer i en møtende bil ble sittende fastklemt. Totalt er seks personer kjørt til sykehus i ambulanse, sier operasjonsleder ved Telemark politidistrikt, Oddbjørn Hermansen, til Nettavisen.

Hermansen forteller at politiet har tatt beslag i førekortet til han som kjørte bilen med tilhengeren og tatt blodprøve. Den siktede er 32 år gammel.

Veien er nå åpen for trafikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere