RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger etter TV-oppussing

Sist oppdatert:
Du så kanskje det flotte kjøkkenet i «Tid for hjem» på torsdag? Nå er hele huset i Bergen til salgs. Se bildene.

- Vi skulle egentlig selge huset til påske, men det salget flyttet vi litt frem nå som programmet ble sendt på torsdag. Søndag hadde vi visning og der var det veldig mange som hadde sett kjøkkenet vårt på TV, sier eier Sigrid Hviding til iBergen.no.

Se bildeserie av hele huset nederst.

- Nesten slik at dere kunne droppet vanlig prospekt?

- Nei, det var vel ikke så galt. Men det er klart at det hadde en positiv effekt.

Skulle selge uansett
Familien Hviding hadde bestemt seg for salg alt før datteren i huset tok kontakt med TV2 i fjor. For før salg måtte det gjøres noe med det trauste kjøkkenet.

- Hun går på Tegning form og Farge og er veldig interessert i interiør. Det var hun som mente «Tid for hjem» var skikkelig kvalitet og ikke bare limpistoler og hønsenetting. Så sendte hun inn noen bilder av kjøkkenet i rotete tilstand, og rundt påsketider i fjor fikk jeg melding om at vårt kjøkken var plukket ut til å være med i serien. Tror gjerne det var design-stolene vi hadde på kjøkkenet som Kjersti Bergesen falt for, mener Sigrid.

Fire dager måtte familien holde seg unna hjemmet så Bergesen og kompani kunne få fritt spillerom.

Sjokk-rødt
Familien satt en sum på hvor mye de ville pusse opp for og la som kriteriet at det ikke skulle males i noen jordfarger.

- Jeg trodde de bare skulle male frontene på skapene og gi veggen en ny farge, jeg. Så jeg ble ganske overrasket da vi kom inn.

- Hva var det første du tenkte?

- Synes jo de røde flisene på veggen var veldig røde da. Hadde også håpet at de hadde fjernet bardiskløsningen som vi hadde fra før. Den var jeg veldig lei.

- Hva synes du nå da?

- Nå er jeg blitt vant til det og kjøkkenet fungerer bare bedre og bedre. De har lagt ned et veldig flott håndarbeid og jeg må si at buen er veldig fin.

Huset nesten solgt
Om det ikke var nok at huset alt har blitt siklet på av folk i strøket rundt Nattlandsfjellet fra før, så har nok profileringen på TV2, gitt enda flere blod på tann.

- Tror ikke det blir vanskelig å selge huset nei, skratter Sigrid.

Du har trolig bare en sjanse igjen til å sikre deg huset om du er interessert. Det er visning på søndag, men husk på at prisantydningen ligger på 6,6 millioner for den praktfulle villaen med panoramautsikt inn til Vågen i Bergen.

Et vanlig oppdrag
- For oss var dette et vanlig oppdrag. Vi lånte huset i fire dager og lagde det ene programmet der. Dette skjedde for snart ett år siden, sier den populære programlederen for «Tid for hjem», Kjersti Bergesen.

- Avtalen er slik at de holder materialene og vi holder design og håndverkere. Hva de gjør med huset etterpå er selvsagt helt opp til eieren, sier Kjersti, som mener at kjøperen får et flott kjøkken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere