RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sender fly med nødhjelp til syriske flyktningebarn


SAMARBEIDER: Flyselskapet Norwegian og hjelpeorganisasjonen UNICEF har samarbeidet siden 2007. Her er Norwegian-sjef Bjørn Kjos og Bernt Apeland fra UNICEF i Bangui i 2014.
SAMARBEIDER: Flyselskapet Norwegian og hjelpeorganisasjonen UNICEF har samarbeidet siden 2007. Her er Norwegian-sjef Bjørn Kjos og Bernt Apeland fra UNICEF i Bangui i 2014. (Norwegian)
Sender nødhjelp og skoleutstyr til flyktningeleir i Jordan.

OSLO (NTB): Norwegian og UNICEF sender i november et fly med nødhjelp og skoleutstyr til Jordan for å bistå de syriske flyktningene i området.

Flyet vil lande i Jordans hovedstad Amman, et par timers kjøretur fra den største syriske flyktningleiren, Zaatari. Flyktningleiren åpnet i juli 2012, da syrere begynte å fosse inn i Jordan på grunn av borgerkrigen i hjemlandet.

UNICEF håper å få støtte til å fylle flyet med medisiner og annet nødvendig utstyr.

– Vi ønsker å gjøre en ekstra innsats for å hjelpe barn på flukt fra Syria, og samarbeidet vårt med UNICEF Norge gjør dette mulig. Vi oppfordrer også våre kunder og samarbeidspartnere til å bli med på hjelpeaksjonen for å gi barna en fremtid, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding.

Norwegian og UNICEF har hatt et signaturpartnerskap siden 2007. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere