RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sendte sms - fikk bank

Sist oppdatert:
Mannen ble så lei av telefonterror at han banket opp kvinnen med stokk.

(iOslo): Den 27 år gamle kvinnen av pakistansk opprinnelse, ble innlagt på sykehus med skader i blant annet hodet og bena.

Bakgrunnen for voldstiltalen skal være at hun i lang tid har vært svært forelsket i ham, mens han ikke gjengjeldte hennes følelser på samme måte, skriver aftenposten.no.

Da hun fremmet forslaget om å gifte seg, og han avviste dette som uaktuelt, begynte telefonterroriseringen. Hun skal ha ringt både ham og hans familie svært hyppig, og bombardert ham med tekstmeldinger. Noen grenset mot trusler, andre var rene kjærlighetserklæringer.Dette fortsatte selv etter at han hadde forlovet seg med en annen kvinne.

Den pakistanske mannen tok med kvinnen på kjøretur for å prøve å snakke henne til fornuft. Men ifølge hans forklaring var hun var sur på ham fordi han hadde forlovet seg, og gått til angrep på ham. Han svarte med å skamslå henne med en stokk.

30-åringen nå dømt til 90 dagers fengsel, hvorav 31 dager er gjort ubetinget. Mannen var i den samme saken tiltalt for to andre tilfeller av vold mot kvinnen. Tre andre menn var tiltalt for det ene forholdet sammen med 30-åringen, men retten fant ikke bevis nok til å dømme noen av mennene for disse forholdene.

Les flere nyheter fra www.ioslo.no her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere